Hledáme novou kolegyni či kolegu do týmu

Do týmu Nadace Lilie & Karla Janečkových hledáme kolegyni či kolegu, kterého budou bavit naše témata - sociální inovace, laskavost a vzdělávání. Důležitá je také zkušenost se správou sociálních sítí a přípravou kampaní, protože právě social bude hlavní náplní práce. Nejdůležitější ale je, aby nás to spolu bavilo navzájem.

Hledáme kreativní duši, která…

• umí napsat pár vět a dát jim hezkou vizuální podobu

• má chuť pracovat v týmu i samostatně

• dokáže vytvářet obsah a strategii pro Facebook, Instagram, Youtube a LinkedIn Nadace Lilie & Karla Janečkových, Facebook Bez grantu?!, Instagram @321dilna

• nastaví a vyhodnotí reklamy (včetně PPC a Google Ads)

• bude spravovat web www.nadacelkj.cz a www.321dilna.cz, vytvářet blogové příspěvky a pravidelné newslettery

Na oplátku nabízíme:

• stabilní práci v neziskové organizaci, která podporuje a inspiruje jednotlivce k tomu, aby se stali vzdělanými, zodpovědnými a šťastnými lidmi, kteří spoluvytváří vzdělanou, zodpovědnou a šťastnou společnost

• kancelář na Letenském náměstí

• flexibilní pracovní dobu a home office dle domluvy, ideálně však 2-3 dny v kanceláři

• tým, který jako své hodnoty ctí respekt, cítění a odpovědnost a rád společně zajde na oběd, na kafe či na pivo

• každé ráno vůni čerstvé výběrové kávy a ovoce k zakousnutí

Co nesmí chybět:

• chuť učit se nové věci a sledovat nové trendy

• perfektní znalost češtiny a angličtina na komunikativní úrovni

• čas alespoň na 0,5 úvazku (dle dohody a rozsahu dohodnuté práce)

• NLKJ spirit. Nevíte, co si pod tím představit? Pojďme se potkat a uvidíme, jestli to klapne.

Jste to vy? Napište nám o sobě pár řádků na e-mail info@nadacelkj.cz, přidejte vaše zkušenosti a dejte nám vědět, jaká sociální inovace vás naposledy zaujala.

Těšíme se!